ICT Infrastructure & Support

ICT drives change

IT vormt steeds meer de ruggegraat van het bedrijf. Technologie voedt het creatieve proces en brengt goede ideeën tot leven. IT vervult hierin belangrijke taken.

De bestaande traditionele infrastructuur, die gericht is op stabiliteit en kostenbeheersing, verandert in een omgeving die nieuwe typen applicaties en diensten ondersteunt, waar slagvaardigheid en snelheid prioriteit hebben. Omgevingen die gebruikmaken van mobility, Big Data en cloudgebaseerde technologie om nieuwe verdienmodellen en klantervaringen te creëren.

Breed dienstenpakket

inSystems biedt een breed scala van diensten op ICT Infrastructuur vlak. Van ondersteuning van dagelijks gebruik tot ontwerp van de meest moderne hybride en cloud infrastructuren. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar gebruiksklare en eenvoudig toe te passen oplossingen waarmee invulling kan worden gegeven aan alle ICT-behoeftes.

Kosteloze inventarisatie en visie op uw ICT

Middels het afspraakformulier op deze pagina kunt u een afspraak maken voor een kosteloze inventarisatie van uw huidige ICT-omgeving.

Vanuit onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën delen wij graag middels ons Visie document hoe uw ICT-behoefte voor nu en in de toekomst het beste kan worden ingevuld. U kunt uiteraard ook iedere andere vraag via het formulier aan ons kenbaar maken.

Support op maat

Voor dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van alle ICT-middelen heeft inSystems verschillende support pakketten samengesteld.Support

Klik hier voor meer informatie of bel 030-6667200 voor directe hulp!