Software & Innovatie LAB

Traditionele business modellen zijn aan vernieuwing toe. Steeds meer competitie komt van frisse nieuwe startups die toetreden tot de markt. Organisaties moeten hun interne processen opwaarderen en in lijn brengen met de nieuwste ontwikkelingen. Bedrijven moeten zaken beter, sneller en goedkoper uitvoeren en nieuwe wegen vinden om klanten en partners tegemoet te treden.

Nieuwste tools en technieken

inSystems professionals zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied. In ons Software & Innovatie LAB onderzoeken zij de nieuwste mogelijkheden van software en opkomende technologieën en projecteren zij deze op de behoeftes van bedrijven en organisaties.

Word jij ook getriggerd door de nieuwste ontwikkelingen en zie jij het ook als uitdaging om als eerste met nieuwe tools en technieken aan de gang te gaan? Meld je dan nu bij ons aan en ga ook met de nieuwste tools en technieken aan de slag in ons LAB als researcher/developer.

Van idee naar werkelijkheid

In ons Software & Innovatie LAB verwelkomen wij bedrijven en organisaties die hun vernieuwende ideeën graag omgezet zien worden in een nieuw product of nieuwe dienst. Wij zetten de modernste ICT-technologieën in om het onmogelijke mogelijk te maken.

Naast software en ICT-technologie brengen wij graag ook onze kennis en kunde in bij het uitwerken business plannen volgens de Lean Startup methode. Wij sparren mee en helpen met Business Model Canvas modellen opstellen en Value Proposition design. Als het idee kansrijk is maar de benodigde middelen op ICT-gebied nog ontbreken hebben wij een interessante en aantrekkelijke propositie om te participeren middels ons partner model. Vraag hiernaar als je snel aan de slag wilt!

Digital Business Innovation

We leven in het tijdperk van de ‘Idea Economy’, waar een idee gemakkelijker dan ooit kan worden omgezet in een nieuw product of een nieuwe dienst. De technologieën die radicale veranderingen veroorzaakten, zoals cloud computing, mobiele technologie en analyse van Big Data, zijn zo betaalbaar en toegankelijk geworden dat het concurrentieklimaat er ingrijpend door is veranderd.

Ideeën zijn er altijd, maar in onze hyper-connected wereld is er meer nodig dan alleen een goed idee. Succes wordt in deze tijd afgemeten aan het vermogen om dat nieuwe idee sneller te realiseren dan je concurrenten.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of over ons partner model.