Over inSystems

Het ontwikkelen en beheren van applicaties en infrastructuur, dat is waar we bij inSystems goed in zijn. Java, low-code platformen, Oracle en Microsoft zijn de technologiegebieden waarmee we dat doen.Cloud computing Met het groeiend gemak en steeds grotere snelheid waarmee we applicaties, services en systemen realiseren, on-premise en/of in de cloud, spelen aspecten als integratie en security een steeds belangrijkere rol.

Naast applicatieontwikkeling bestaat onze dienstverlening uit consultancy, het beheren van databases en middleware, onderzoeken en toepassen van innovatieve ontwikkelingen in ons Software LAB, en het inrichten en beheren van infrastructuur alsmede het support hierop.

Klant & medewerker centraal

inSystems werkt voor toonaangevende klanten in Nederland. Ons streven is de informatievoorziening van de klant optimaal te krijgen en te houden. Maar ook de medewerker staat centraal bij inSystems. Bij ons werken dan ook gemotiveerde en gepassioneerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.

Front-end & back-end

Onze kernexpertises zijn applicatieontwikkeling en beheer. Java programmingSinds het begin doen we dit met Oracle, dat blijven we ook doen, maar het verschuift naar Java en low-code platformen. Voor Java lag tot voor kort de nadruk op server side development. We zien echter een groeiende vraag naar de combinatie met front-end development. En dat is waar we onze dienstverlening ook op richten, het volledige speelveld van back-end tot front-end.

RAD en low-code

Wij geloven stellig in de toekomst van Rapid Application Development (RAD) en in low-code development in het bijzonder. Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van RAD en low-code tools in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. Voorbeelden van dergelijke tools die inSystems hanteert zijn:

  • het hoog-productieve platform OutSystems
  • het low-code platform Oracle Visual Builder (VBCS)
  • het gratis RAD tool Oracle Application Express (APEX)

Samenvoegen

Bundeling van krachten

inSystems maakt onderdeel uit van de inSystems Groep, voortgekomen uit het samenbrengen van de jarenlange kennis en ervaring van Angarde en Quobell. Door deze bundeling van krachten worden enerzijds de bestaande klanten nog beter geserviced, anderzijds biedt het ruimere mogelijkheden nieuwe wegen in te slaan.

Partnerships

inSystems heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit ondersteunen we onder andere door partnerships aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd.

Quobell partner OutSystems inSystems Oracle Partner