1. Angarde en Quobell bundelen krachten

  inSystems

  inSystems is het resultaat van het samenbrengen van de jarenlange kennis en ervaring van de Angarde Groep en Quobell. Door deze bundeling van krachten worden enerzijds de bestaande klanten nog beter geserviced, anderzijds biedt het ruimere mogelijkheden nieuwe wegen in te slaan.

  Lees meer »
 2. OutSystems op Microsoft Azure

  inSystems Cloud

  OutSystems, het productieve low-code application development platform, is beschikbaar in de Microsoft Azure marketplace, waarmee Azure-gebruikers gebruik kunnen maken van de grote voordelen die het inzetten van dit low-code platform biedt.

  Lees meer »
 3. OutSystems NextStep Benelux 2017

  OutSystems NextStep Benelux 2017

  OutSystems organiseert ook dit jaar weer het inspirerende event NextStep Benelux. NextStep wordt ieder jaar georganiseerd en is hét evenement voor CIO’s en IT-professionals die meer willen weten over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen.

  Lees meer »
 4. Start Menno Hoogsteen (OutSystems developer)

  Quobell

  Recentelijk is Menno Hoogsteen gestart bij Insystems. Met een gedegen Oracle achtergrond heeft hij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Rapid Application Development (RAD) en low-code. In eerste instantie was dat als Mendix-engineer, en de laatste jaren met de focus op het OutSystems platform.

  Lees meer »