Angarde en Quobell bundelen krachten

inSystems

inSystems maakt onderdeel uit van de inSystems Groep, welke is voortgekomen uit het samenbrengen van de jarenlange kennis en ervaring van de Angarde Groep en Quobell. Door deze bundeling van krachten worden enerzijds de bestaande klanten nog beter geserviced, anderzijds biedt het ruimere mogelijkheden nieuwe wegen in te slaan.

Nieuwe organisatie, bekende namen

Het management team van de nieuwe organisatie bestaat uit de ‘bekende’ namen van de oprichtende organisaties. Vanuit Angarde betreffen dat Peter van Vliet en Nadine van de Geer; vanuit Quobell Sandra Schouten, Arno Bosma en Charles Betman.

Application development & infrastructure services

Het ontwikkelen en beheren van applicaties en infrastructuur, dat is waarin we willen blijven uitblinken.Joining forces Java, Oracle, low-code platformen en Microsoft zijn de technologiegebieden waarmee we dat doen.

Naast applicatieontwikkeling bestaat onze dienstverlening onder andere uit consultancy, het beheren van databases en middleware, onderzoeken en toepassen van innovatieve ontwikkelingen in ons Software LAB, en het inrichten en beheren van infrastructuur alsmede het support hierop.

Lees hier meer over inSystems.

Deel dit berichtShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn