Wie zijn wij

inSystems maakt onderdeel uit van de inSystems Groep en is voortgekomen uit het samenbrengen van de jarenlange kennis en ervaring van de Angarde Groep en Quobell.

De drijvende krachten achter inSystems zijn Arno Bosma, Charles Betman, Nadine van de Geer, Peter van Vliet en Sandra Schouten.
Arno Bosma
Arno Bosma

Een persoonlijke introductie van Arno is in de maak en zal hier spoedig verschijnen. Tot die tijd kun je altijd even op LinkedIn een kijkje nemen.

Charles Betman
Charles Betman

Gepassioneerde en ervaren ICT-specialist. Charles heeft als developer tot projectmanager projecten uitgevoerd, en als informatiemanager het informatielandschap vormgegeven binnen verschillende organisaties.

Als co-owner van Quobell en nu inSystems heeft hij een verscheidenheid aan taken uitgevoerd, waaronder accountmanagement, resourcemanagement / delivery, marketing en recruitment. De passie voor IT en software ontwikkeling in het bijzonder is er nog steeds, waarbij de focus op dit moment ligt bij modernere ontwikkelomgevingen, waaronder low-code platforms als OutSystems en Oracle VBCS, Java en front-end development.
Nadine van de Geer
Nadine van de Geer

Een persoonlijke introductie van Nadine is in de maak en zal hier spoedig verschijnen. Tot die tijd kun je altijd even op LinkedIn een kijkje nemen.

Peter van Vliet
Peter van Vliet

Gedreven ICT en gadget liefhebber met oog voor de nieuwste ontwikkelingen en de bruikbare toepassing daarvan in de dagelijkse en bedrijfsmatige praktijk. Enthousiast over de snelle opkomst van nieuwe software ontwikkelingstechnieken, de mogelijkheden van nieuwe hard- en software, cloud technologie en de inzet en samensmelting daarvan met personal devices als telefoons, tablets en wearables.

Zeer geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van robots, drones, AI en ML, Internet of Things, Blockchain, 3D printing, Augmented en Virtual Reality. Actief als ICT specialist op gebied van software ontwikkeling, ICT infrastructuren en bedrijfsmatige toepassingen.

Sandra Schouten
Sandra Schouten

Een persoonlijke introductie van Sandra is in de maak en zal hier spoedig verschijnen. Tot die tijd kun je altijd even op LinkedIn een kijkje nemen.