Wie zijn wij

inSystems is een label van Quobell B.V.. De drijvende krachten achter inSystems zijn Arno Bosma, Charles Betman en Sandra Schouten.
Arno Bosma
Arno Bosma

Een persoonlijke introductie van Arno is in de maak en zal hier spoedig verschijnen. Tot die tijd kun je altijd even op LinkedIn een kijkje nemen.

Charles Betman
Charles Betman

Gepassioneerde en ervaren ICT-specialist. Charles heeft als developer tot projectmanager projecten uitgevoerd, en als informatiemanager het informatielandschap vormgegeven binnen verschillende organisaties.

Als co-owner van Quobell en nu inSystems heeft hij een verscheidenheid aan taken uitgevoerd, waaronder accountmanagement, resourcemanagement / delivery, marketing en recruitment. De passie voor IT en software ontwikkeling in het bijzonder is er nog steeds, waarbij de focus op dit moment ligt bij modernere ontwikkelomgevingen, waaronder low-code platforms als OutSystems en Oracle VBCS, Java en front-end development.

Sandra Schouten
Sandra Schouten

Een persoonlijke introductie van Sandra is in de maak en zal hier spoedig verschijnen. Tot die tijd kun je altijd even op LinkedIn een kijkje nemen.