Cloud

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van ICT om innovatie te bevorderen en de concurrentie achter zich te laten. Cloud computing stelt bedrijven steeds beter in staat nieuwe diensten te leveren, nieuwe markten te betreden, dichter bij de klant te komen en hun steeds mobielere en veeleisendere werknemers productiever te maken.
De meest succesvolle organisaties gebruiken Cloud technologieën als katalysator om nieuwe systemen en processen te implementeren die hen meer ruimte geven om niet alleen de operationele cijfers te maximaliseren, maar ook de bedrijfsresultaten.

Cloud Advies & Implementatie

De keuze voor Public of Private cloud oplossingen brengen verschillende voor- en nadelen met zich mee. Privacy aspecten, security, betrouwbaarheid van leveranciers, NEN normeringen. Voor u wellicht lastige afwegingen.Cloud migration inSystems brengt haar kennis en ervaring in en helpt u keuzes te maken in het enorme aanbod aan Cloud mogelijkheden.

Migratie naar Cloud oplossingen

Het implementeren van een cloud oplossing betekent soms niet meer dan een klik op ‘ja’. Het aansluiten van de gekozen oplossing op de bestaande ICT-infrastructuur heeft meestal meer voeten in de aarde. Er zijn vele varianten. Wij helpen u de juiste cloud oplossing in gebruik te nemen en aan te sluiten op de processen en systemen in uw organisatie.

Cloud Hosting

Is flexibiliteit gewenst? Wilt u snel kunnen up- of downgraden in capaciteit? Wilt u uw serverpark in een veilige en geavanceerde omgeving onderbrengen tegen de scherpste tarieven? inSystems is onafhankelijk en doet zaken met een aantal bekende en betrouwbare datacenters. Wij helpen u met de beste oplossing voor uw situatie.

Online Storage & Backup

Voorkom dataverlies door brand, diefstal, het crashen van de computer, een slechte harde schijf of het per abuis wissen van bestanden. Met onze innovatieve online Back-up oplossing maken wij het mogelijk om online uw data veilig in de Cloud te bewaren en wanneer nodig te herstellen. Het nieuwe werkenDit naar keuze op servers binnen Europa of Nederland.

Het nieuwe werken

Bereikbaarheid, toegang tot data en applicaties, waar en wanneer u maar wilt. Dat is waar de business in onze optiek om draait. U wilt uw medewerkers in staat stellen om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Wij zoeken samen met u naar ICT middelen en -oplossingen die het best passen bij uw organisatie en wensen.

BYOD (Bring Your Own Device)

Het zakelijke gebruik van al dan niet privé aangeschafte mobiele devices, ofwel de ‘consumerization of IT’, neemt steeds verder toe. Dit is een uitdaging op het gebied van beheer. Hoe stellen we applicaties en data beschikbaar? En hoe zorgen we voor een adequate beveiliging van die data en applicaties? Wij adviseren u graag.