Microsoft

Microsoft is bij iedereen welbekend. Windows is op de desktop niet meer weg te denken. Iedereen heeft wel eens met Office gewerkt of een briefje met Word gemaakt. Microsoft heeft hiernaast nog veel meer te bieden. Voor zakelijke doeleinden heeft Microsoft een uitgebreide lijn aan producten beschikbaar. Van server operating systemen, ontwikkeltalen en gereedschappen, mail, zoekmachine, internet browsers, databases en kantoorsoftware tot complete zakelijke CRM en ERP oplossingen.

Microsoft Desktop, Server en Cloud

inSystems heeft zich gespecialiseerd op Microsoft oplossingen voor midden- en kleinbedrijf en installatie en configuratie van Microsoft desktop- en serversoftware, kantoorsoftware en cloud oplossingen. inSystems zorgt voor het dagelijkse beheer van de hardware en software. Onze Microsoft specialisten verzorgen vanuit de altijd bereikbare servicedesk met grote deskundigheid de gewenste support op het gebruik van alle Microsoft producten.

Office 365

Microsoft Office 365 biedt mail en office vanuit de cloud en daarmee zekerheid, veiligheid en gemak. Daarbij biedt Office 365 uitgebreide mogelijkheden om samenwerken te bevorderen en informatie eenvoudig met elkaar te delen. Naast de bekende onderdelen Outlook, Word, Excel en Powerpoint worden hiertoe applicaties zoals Skype en OneDrive for Business, Sharepoint en Yammer Onedrive als pakketonderdelen aangeboden. Met Office 365 werk je efficiënter en stijgt de productiviteit van de hele organisatie!

Onbegrensde mogelijkheden

Het voordeel van de online diensten van Office 365, is dat de software niet op elke computer apart in de organisatie geïnstalleerd hoeft te worden. Office 365 maakt gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Je werkt waar je wilt. Met een PC, laptop, smartphone, iPad, Surface of een tablet. Werk met het apparaat dat je prettig vindt. Overal samenwerken in documenten, altijd toegang tot de laatste versie van een document en eenvoudig gebruik maken van de nieuwste communicatie mogelijkheden.

inSystems specialisten helpen met de implementatie van de Office 365 software en de migratie van bestaande gegevens naar de cloud, zodat flexibel werken voor de medewerkers in de organisatie nog gemakkelijker wordt gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een groeiend platform van geïntegreerde Cloud services, met onder andere mogelijkheden voor analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee je flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart.

Azure is inmiddels beschikbaar in 140 landen. Microsoft heeft meer dan $15 miljard geïnvesteerd in het bouwen van een zeer schaalbare, betrouwbare, veilige en efficiënte globale datacenterinfrastructuur. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met een bestaande IT-omgeving zodat de middelen beschikbaar zijn waar en wanneer ze nodig zijn.

inSystems helpt u naar de cloud

Onze specialisten helpen u virtuele servers, applicaties en netwerken te implementeren en beheren op het Microsoft Azure platform. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw voordelen van een overstap naar de cloud helder te krijgen.