Ontwikkeling

Een open deur, maar voor de IT is het zeker van toepassing: stilstand is achteruitgang. Daarom staat bij ons je persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Ruim opleidingsbudget

Persoonlijke ontwikkeling is bij veel organisaties vaak het kind van de rekening maar niet bij inSystems.Persoonlijke ontwikkeling We stimuleren onze medewerkers actief om zich verder te ontwikkelen, en stellen daar ook opleidingsdagen en budget voor beschikbaar. Jaarlijks wordt in overleg een Persoonlijk Ontwikkelings Plan opgesteld. Regelmatig evalueren we de voorgang, vindt indien gewenst bijstelling plaats en kijken we uiteraard ook weer naar de volgende (ontwikkelings)periode.

Gecertificeerde medewerkers

Dit resulteert in een groot aantal in hun vak gecertificeerde medewerkers als Certified Java programmers/developers, Certified OutSystems developers, Oracle Certified Professionals, Scrum masters etc.
Naast het volgen van opleidingen kan aan de persoonlijke ontwikkeling ook invulling worden gegeven door het bezoeken van vakgerichte conferenties en seminars.

Kennisdeling & meetup’s

inSystems faciliteert in ruime mate kennisdeling. Onze medewerkers hebben een passie voor hun vak en komen bij elkaar in meetup’s om nieuwe technieken en ontwikkelingen te onderzoeken, gastpresentaties bij te wonen of hun ervaring opgedaan in het veld met elkaar te delen. Deelname is op vrijwillige basis en het initiatief ligt bij de medewerkers zelf. inSystems faciliteert dergelijke initiatieven, bijvoorbeeld in de vorm van tijd en middelen.

Op dit moment zijn de volgende kennisgroepen actief binnen inSystems:

  • Meetup Java
  • Meetup OutSystems
  • Meetup Oracle Application Express (APEX)
  • Meetup Oracle Visual Builder Cloud Service (VBCS)
  • Meetup Database Administration

Kennisdeling