Technologie

In onze dienstverlening staan de technologiegebieden waarin inSystems is gespecialiseerd centraal. Bij ons vindt u geen specialisten in specifieke bedrijfsfuncties of branches, maar consultants die zijn gespecialiseerd in Java, Oracle en/of low-code platformen als Outsystems, Oracle APEX en Oracle Visual Builder (kortweg VBCS). Uiteraard hebben onze consultants ruime ervaring opgedaan in verschillende branches, bij uiteenlopende bedrijven, en die ervaring nemen ze zeker mee.

Klantbelang

Hoewel Java, Oracle en low-code bij ons centraal staan, blijft het altijd de uitdaging van onze consultants de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn met bruikbare oplossingen; oplossingen die ondersteuning bieden aan de bedrijfsvoering van de klant, gerealiseerd binnen vastgestelde tijdslijnen en budget.OutSystems multi-device development Het klantbelang staat voorop.

Specialisatie

Het technologische speelveld is breed, heel breed, en voortdurend in beweging. Het is essentieel dat je als consultant je vakgebied bijhoudt, dat je je voortdurend blijft specialiseren. Open deur, maar wel al te waar: “stilstand is achteruitgang”.

Ontwikkeling

Certificering en continue scholing in je eigen technologiegebied, evenals het bezoeken van seminars en congressen is dan ook vanzelfsprekend bij inSystems (meer hierover op de pagina Ontwikkeling). Wij stellen hiervoor een ruim budget beschikbaar in studiedagen en geld. Daarbij zoeken we medewerkers die ook zelf in hun carrière willen investeren, bijvoorbeeld middels meetup’s met collega’s, ook in eigen tijd, en het uitvoeren van uitdagende opdrachten zelfs als dat soms langere reistijd tot gevolg heeft.